" Παπανδρέου, Σαμαρά, έλεος. Τελειώνετε!"


Ρουβάς: " Παπανδρέου, Σαμαρά, έλεος. Τελειώνετε!"

Ρουβάς: " Παπανδρέου,  Σαμαρά, έλεος. Τελειώνετε!"
Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις, το Υπουργικό Συμβούλιο αλλά και γενικότερα τα πολιτικά τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, έχουν εξοργίσει την ελληνική showbiz που δεν σταματά να τα «χώνει» στα πολιτικά πρόσωπα μέσω Twitter!

«Αγαπημένοι» τους στόχοι δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά, που έχουν ακούσει τα εξ’ αμάξης!

Πρώτος και καλύτερος ο Σάκης Ρουβάς, που δεν μας έχει συνηθίσει σε πολιτικές δηλώσεις, αλλά τι να κάνει… αγανάκτισε ΚΑΙ αυτός!

«Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά, έλεος Τελειώνετε…..!», πόσταρε στο Twitter του.

Σειρά πήρε η Έλλη Κοκκίνου, που τους «στολίζει» εδώ και μέρες μέσω Twitter:

«Η θεσούλα τους είναι πάνω απ΄όλα και όλους! Μεγάλη ντροπή! Παίζουν monopoly στις πλάτες μας! Μπροστά στο δικό τους εγωισμό δεν βλέπουν τίποτε παραπέρα».

Έξαλλη και η Πόπη Τσαπανίδου που πόσταρε: «Σαν μωρά παιδιά…Ντροπή… ας σκεφτούν εδώ μέσα (και έξω) οι μισοί του ΓΑΠ και οι άλλοι μισοί του Σαμαρά… Η Ελλάδα ή το κόμμα; εκεί πάει η ντροπή που είπα».

Το ίδιο και ο Γιάννης Κότσιρας: «Πώς γίνεται να ξυπνάω Κυριακή και η τηλεόραση να είναι σαν της Πέμπτης;»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απ΄την άλλη έκρινε αρνητικά τους δυο πολιτικούς αρχηγούς λέγοντας: «έχουν κάνει μεγάλο λάθος! Με τους εγωισμούς τους ενεργοποιούν τον λαϊκό εγωισμό! Οι πολίτες θα τους τιμωρήσουν σκληρά στην πρώτη ευκαιρία!»

Ο Κώστας Καραφώτης, σχολίασε τις πρώτες κουβέντες Σαμαρά προς τον Παπούλια, γράφοντας: «Ο,τι καταλάβατε… καταλάβατε!»

Τέλος, η Ζέτα Δούκα πόσταρε πως τους έχει βαρεθεί όλους και πως το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα παρακολουθούμε δράμα μεγάλου μήκους.


Star.gr