Αποφράδα ημέρα για το Δημόσιο και τους Δημοσίους Υπαλλήλους.


Αποφράδα ημέρα για το Δημόσιο και τους Δημοσίους Υπαλλήλους είναι η σημερινή, καθώς η μνημονιακή Συγκυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή τις διατάξεις  για ένταξη σε «προσυνταξιοδοτικό καθεστώς» και «εργασιακή εφεδρεία», οδηγώντας σε έμμεση απόλυση δεκάδες χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.
Με τις παραπάνω διατάξεις, χωρίς να υπολογίζεται το βαρύ ανθρώπινο κόστος, καταργείται η μονιμότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων, για πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους κι έπειτα από έναν ολόκληρο αιώνα καθιέρωσής της. Ταυτόχρονα, προσβάλλονται η νομιμότητα και το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας!!
Οι εργαζόμενοι  στο Δημόσιο, μαζί με ολόκληρη την  Κοινωνία, δηλώνουμε αποφασισμένοι  να αγωνιστούμε και να ανατρέψουμε  τις βάρβαρες αυτές πολιτικές επιλογές, με σκοπό την προάσπιση των θέσεων εργασίας, των κοινωνικών αγαθών και της κοινωνικής συνοχής. 
   Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Απεργία που έχουν εξαγγείλει από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε. την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 και στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως  στις 11.00 π.μ.