Αγανακτισμένοι: Απεργία πείνας έξω από το Προεδρικό στις 28 Οκτωβρίου

Επ’ ευκαιρία της επετείου του Ιστορικού ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940, του περήφανου Ελληνικού λαού προς τον φασισμό και το ναζισμό, καλούμε τον Ελληνικό Κυπριακό λαό να δώσει μαζικά το παρόν του συμμετέχοντας ή στηρίζοντας τη συμβολική απεργία πείνας έξω από το Προεδρικό των Ενόχων.
Η εκδήλωση διοργανώνεται μέσα στα πλαίσια της συνέχειας των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας εναντίον του έκπτωτου Προέδρου Χριστόφια, θέλοντας έτσι να τονίσουμε, αφενός μεν την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την τελική δικαίωση των θυμάτων του Μαρί και την απαίτησή μας για κάθαρση των θεσμών, αφετέρου δε να βροντοφωνάξουμε ένα στεντόρειο ΟΧΙ:
1 – Στην ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των ενόχων
2 – Στην ΑΝΟΧΗ στη διαφθορά
3 – Στην ΑΣΥΔΟΣΙΑ των κυβερνώντων
4 – Στην ΑΣΕΛΓΕΙΑ επί των θυμάτων
5 – Στην ΑΛΑΖΟΝΙΑ του έκπτωτου Προέδρου

ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ – ΟΧΙ
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8 το πρωΐ την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου έξω από το Προεδρικό των Ενόχων και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, οπόταν και θα ξεκινήσει η εκδήλωση της Μαύρης Δευτέρας. Όσοι
επιθυμείτε να λάβετε μέρος παρακαλείσθε όπως εφοδιαστείτε με υπνόσακο και ζεστά ρούχα για το βράδυ. Επίσης όσοι μπορείτε να ετοιμάσετε χαρτόνια με τη λέξη ΟΧΙ και κάποιο σύνθημα όπως π.χ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Μικρά συνθήματα με ουσία.
Ας το καταλάβουν όλοι, ότι θα είμαστε επί των επάλξεων του αγώνα όσο καιρό και αν χρειαστεί και όπου χρειαστεί ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ – ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Ο.Ε.Α.Α.Π.)
Onlycy.com